Bane Janković postaje tata!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Janković postaje tata!

Maneken Bane Janković, koji je javnosti postao poznat učešćem u rijalitiju Farma i dugogodišnjoj vezi sa Katarinom Živković, uskoro će postati tata.

Nakon raskida četvorogodišnje veze sa pevačicom Katarinom Živković, Bane je dugo pokušavao da nađe idealnu devojku, ali mu se uz Mirjanu ostvarila i najveća želja, da postane tata. Naime, devojka sa kojom je mesecima u vezi ostala je u drugom stanju, a maneken >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ne krije zadovoljstvo što će se ostvariti u najvažnijoj uliozi u životu, roditelja. Kada su saznali da će dobiti prinovu, par je odmah zakazao i svadbu koja će biti organizovana 22. oiktobra u jednom poznatom beogradskom restoranu:

"Veoma smo srećni i Mirjana i ja, jer je ovo nešto što smo planirali. Jedva čekam da uđem u ulogu oca, a i Mirjana da postane majka. Sada smo na odmoru u Crnoj Gori, a nakon toga ćemo se baviti pripremama za venčanje", rekao je Bane za Blic.
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.