Bane Đokić u šoku: Imanje na kojem je boravio bivši farmer spaljeno do temelja

Izvor: Svet, 26.Nov.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Đokić u šoku: Imanje na kojem je boravio bivši farmer spaljeno do temelja

Bivši učesnik rijalitija “Farma Bane Đokić doživeo je veliki stres kada je saznao da je seosko imanje nadomak Kraljeva na kojem je često boravio u potpunosti izgorelo u podmetnutom požaru!
Kako je otkrio bivši menadžer Tanje Savić, on je tamo često boravio i uživao u prirodi gde je spremao zimnicu, ali će sada, nažalost, morati da pronađe drugo mesto za odmor.
Šokiran sam ovim što se dogodilo, ne mogu da verujem da neko može biti toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pun mržnje i učiniti ovako nešto, zapaliti životinje i nečiji mir. To mesto je mirno i nema mnogo stanovnika. To je imanje mog najboljeg prijatelja i njegove majke, gde odem preko leta na odmor. Spremali smo zimnicu nedavno i uživali u rajskoj lepoti, prirodi i vazduhu… Ovo je za svaku osudu i iskreno se nadam da će manijak koji je čekao zoru ne bi li počinio ovako nešto biti uhvaćen i kažnjen. Sramota“, rekao je za pink.rs izrevoltirani Đokić.
I Ivanka Simović Krstić, vlasnica imanja i majka Banetovog prijatelja potvrdila je ovu priču i otkrila da su u požaru stradale i životinje.
Jutros oko pet časova je zapaljeno kompletno imanje sve zajedno sa životinjama, kokoškama, psom čuvarom i dresiranim golubovima. Ali, sreća u nesreći je što je manijaku koji je počinio ovako nešto ispao mobilni telefon koji je policija preuzela i pomoću njega će se doći do počinioca ovog dela“, ispričala je Banetova prijateljica.
Pogledaj vesti o: Bane Farma,   Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bane Đokić u šoku: Imanje na kojem je boravio bivši farmer spaljeno do temelja

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2016

Bivši učesnik rijalitija “Farma” Bane Đokić doživeo je veliki stres kada je saznao da je seosko imanje nadomak Kraljeva na kojem je često boravio u potpunosti izgorelo u podmetnutom požaru!..Kako je otkrio bivši menadžer Tanje Savić, on je tamo često boravio i uživao u prirodi gde je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.