Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jul.2023, 13:35

Vesić u Bačkoj Palanci, Vlada će pomoći u sanaciji štete, gradi se most do Neština i brza saobraćajnica do Novog Sada (FOTO)

BAČKA PALANKA – Vlada Srbije pomoći će građanima i opštini Bačka Palanka u sanaciji štete izazvane orkanskom olujom, rekao je danas ministar Goran Vesić, koji je zajedno sa presednikom opštine Branislavom Šušnicom obišao Bačku Palanku i razgovarao s građanima čije su kuće oštećene u nevremenu. Vesić je istakao da je izuzetno važno što su gotovo […]
Vest Vesić u Bačkoj Palanci, Vlada će pomoći u sanaciji štete, gradi se most do Neština i brza saobraćajnica do Novog Sada (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.