Uhapšen zbog nelegalnog oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog nelegalnog oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. D. (62) iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom njegove kuće u Bačkoj Palanci, policija je pronašla tri puške, automatsku, poluautomatsku i vazdušnu, jedan pištolj i 134 komada različite municije.

D. D. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bačka Palanka: U kući držao tri puške i pištolj

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2018

Policija u Bačkoj Palanci uhapsila je 62-ogodišnjeg D.D. iz tog mesta zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija...Pretresom njegove kuće u Bačkoj Palanci, policija je pronašla tri puške, automatsku, poluautomatsku i vazdušnu, kao i jedan pištolj...

Nastavak na Radio 021...

Novi Sad: Pronađen arsenal u kući

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2018

Uhapšen D.D. (62) iz Bačke Palanke, osumnjičen za oružje PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. D. (62) iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.