Ubedljiva pobeda niških stonoteniserki pred derbi jeseni

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda niških stonoteniserki pred derbi jeseni

Osmu pobedu u nizu stonoteniserke Josipa Kolumba iz Niša zabeležile su u 8. kolu Superlige na svom terenu protiv trećeplasiranog TSC-a iz Bačke Palanke rezultatom 4:2 i tako, na najbolji način, najavile derbi jesenjeg dela šampionata protiv takođe neporaženog Novog Sada. Sa druge strane, takmičari niškog Železničara pretrpeli su dva poraza tokom vikenda.

Nišlijke, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koje su lideri prvenstva, u pretposlednjem kolu jesenjeg dela elitnog ranga savladale su ekipu iz Bačke Palanke. U prvom meču Monika Knežević je izgubila od Eme Rečko sa 3:2, ali je potom pobedu upisala Olga Mijailović nad Zitom Davidhazi Mijatov (3:1).

Preokret za Nišlijke je donela Ivana Vejnović trijumfom nad Lilom Katonom Kovač 3:0, a pobedu je onda upisala Monika Knežević koja je savladala Zitu Davidhazi Mijatov sa 3:1 (11:8, 11:8, 7:11, 11:4).

Ivana Vejnović je izgubila od Eme Rečko rezultatom 3:2, ali je na kraju za pobedu od 4:2 trijumfovala Olga Mijailović nad Agneš Brindzom 3:0.

Josip Kolumbo je lider Superlige sa maksimalnih 8 pobeda, ispred Novog Sada koji ima meč manje. Upravo će ove dve ekipe u sredu, 11. decembra od 16 sati u Stonoteniskom domu u Nišu odlučiti jesenjeg prvaka.

Takmičari niškog Železničara su prvo izgubili od Banata sa maksimalnih 4:0, a onda je u 8. kolu poražen u Zrenjaninu od domaćeg Stenesa sa 4:1.

Niški klub sada ima polovičan učinak od po četiri pobede i poraza u osam kola i znatno se udaljio od plasmana u plej-of.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.