Pozorišne predstave u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2022, 10:55

Pozorišne predstave u Bačkoj Palanci

Pozorišna predstava "Ima nešto što bi trebalo da znaš", pozorišta "Slavija" iz Beograda, biće odigrana večeras od 20 sati u sali Gradskog bioskopa u Bačkoj Palanci.

"To je predstava o muško – ženskim odnosima, poverenju, braku, laganju… puna je humora koji nastaje kao posledica nesporazuma. Uloge tumače Milica Janketić, Maja Nikolić, Bojan Krivokapić i Miloš Lalović, koji potpisuje i režiju", rekao je Nenad Erečković urednik dramskog programa u Kulturnom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bačka Palanka.

"Predstavu za decu "Jedrenjak u kukuruzu" u izvođenju "Teatrila" iz Novog Sada, publika može pogledati 10. decemra u 17 časova. U subotu, 17. decembra, u istom terminu, biće odigrana pozorišna predstava "Negde preko sedam brda" u izvođenju pozorišta "Zvezdica" iz Zrenjanina", najavio je Erečković, gostujući u Jutarnjem programu RTV-a.

"Na dan dočeka Nove godine, 31. decembra tačno u podne, glumci Kulturnog centra izvešće predstavu za decu "Novogodišnja bajka". Predstavu ćemo odigrati i dan ranije u terminu od 17 časova", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka,   Maja Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.