MUŠKARAC SE UBIO IZ PIŠTOLJA KOD BAČKE TOPOLE? Policija obavila uviđaj, telo preneto na obdukciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2022, 22:50

MUŠKARAC SE UBIO IZ PIŠTOLJA KOD BAČKE TOPOLE? Policija obavila uviđaj, telo preneto na obdukciju

Sumnja se da se M.P. (47) ubio iz pištolja.

Sumnja se da je muškarac M. P. (47), čije je beživotno telo s prostrelnom ranom pronađeno u subotu na salašu u blizini Bačke Palanke, izvršio samoubistvo.

- Policija je obavila uviđaj a telo muškarca preneto je na obdukciju, radi utvrđivanja uzroka smrti. Sumnja se da se on ubio iz pištolja – dodaje izvor iz policije.

Nezvanično se saznaje da je zajedno sa nastradalim na salašu bio i jedan mladić, koji je najverovatnije prijavio taj tragičan događaj.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŽIVEO JE U TEŠKIM USLOVIMA, NIJE IMAO NI TELEVIZOR" Muškarac pronađen mrtav na salašu: Drug doneo pištolj da pucaju u limenke, Miroslav otišao u drugu prostoriju i ubio se

Izvor: Blic, 07.Mar.2022, 14:53

Miroslav P. (47), koji je juče nađen mrtav na salašu udaljenom oko kilometar od Bačke Palanke, izvršio je samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu iz pištolja i to u prisustvu svog prijatelja J. M. (25).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.