Izvor: Pančevac-online.com, 13.Nov.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglaški rezultati

Odigrano je osmo kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše. Spartak iz Debeljače je maksimalnim rezultatom 8:0 savladao Hajduk iz Kule a Slavíija je u gostima pobedila Dunav iz Bačke Palanke sa 6:2. Slavija je treća sa 12 a Spartak sedmi sa 6 osvojenih bodova. Naredno kolo igra se u subotu 23. i nedelju 24. novembra. Slavija u Kovačici igra 24. novembra u 15. časova sa liderom na tabeli – Jedinstvom iz Novog >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Bečeja, dok Spartak istog dana putuje u Novi Sad na megdan Radničkom.

Meč Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglašice između Slavije i Vrbasa je odložen za 16. novembar a 24. novembra Slavija putuje u Novi Sad na meč protiv erkipe NS 1932. Slavijašice su pete sa 7 osvojenih bodova.

U 10. kolu Druge vojvođanske lige za kuglaše Dolina je u Padini pobedila Sloven iz Rume rezultatom 7:1. Crveno-plavi su prvi sa 15 bodova. Padinci putuju pretposlednje subote u novembru u Kanjižu na megdan Radničkom LK iz Kikinde.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.