Teretna vozila 14 sati čekaju na prelazu Batrovci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretna vozila 14 sati čekaju na prelazu Batrovci

Večeras je u Srbiji pretežno oblačno i bez padavina, što u većini krajeva omogućava nesmetano odvijanje saobraćaja. Pored reka i po kotlinama je sumaglica, a preko planinskih prevoja uglavnom magla pa ukoliko naiđete na smanjenu vidljivost, AMSS savetuje da koristite svetla za maglu, prilagodite brzinu i budite uvek na bezbednom odstojanju od vozila ispred vašeg.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših GP nema dužih zadržavanja.

Često, međutim, dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaz i izlazu iz Mađarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Na teretnim terminalima vozila čekaju sedam sati na Horgošu, četiri na Kelebiji, 14 na Batrovcima, sedam na prelazima Bačka Palanka i Bezdan.

Na graničnom prelazu Bajakovo na ulazu i izlazu prema Hrvatskoj trenutno je obustavljen saobraćaj za teretna vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.