GORI DEPONIJA! Stravičan požar kod Bačke Palanke, vatrogasci se i dalje bore sa vatrom - meštani otkrili jedan čudan detalj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 22:46

GORI DEPONIJA! Stravičan požar kod Bačke Palanke, vatrogasci se i dalje bore sa vatrom - meštani otkrili jedan čudan detalj (VIDEO)

Na terenu su trenutno više vatrogasnih vozila.

Nešto oko 21 čas izbio je veliki požar na deponiji koji se nalazi u blizini groblja kod Pivnice, opština Bačka Palanka.

Na terenu su vatrogasci iz lokalnih DVD-ova, a očekuju se da u pomoć stignu i vatrogasci iz Bačke Palanke.

Stanari iz okolnih kuća su istrčali napolje da bi pomogli u gašenju vatrene stihije.

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << коју дели 192.RS (@192_rs)

Meštani su otkrili da sumnjaju da je požar podmetnut, jer je ranije večeras, u deset kilometara udaljenom Ravnom Selu takođe izbio požar na deponiji.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar kod Bačke Palanke VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023

Veliki požar izbio je večeras na deponiji nedaleko od sela Pivnica kod Bačke Palanke...Na terenu su vatrogasci iz lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, a očekuju se da stignu i vatrogasci iz Bačke Palanke...Na mestu požara je više vatrogasnih vozila, a, kako navode mediji, kuće nisu ugrožene...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.