Izvor: Radio 021, 30.Avg.2020, 18:03

Druga pucnjava u Bačkoj Palanci za nedelju dana

U subotu uveče došlo je do još jedne pucnjave u Bačkoj Palanci.

Nepoznata osoba pucala je oko 22h u Ulici kralja Petra I, naspram pekare Drlja, prenosi portal backapalankavesti.com.

Tu se u tom trenutku nalazio veliki broj ljudi. Po izjavama očevidaca, pucano je iz sivog BMW-a, koji je bio parkiran ispred pekare.

Policija je ubrzo blokirala put sa obe strane, ali napadač nije uhvaćen.

Kako ovaj portal saznaje u hitnoj službi Doma zdravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nije bilo prijavljenih sa povredama nanetim vatrenim oružjem.

Istraga je u toku.

Pucnjava i u utorak

Podsećamo da je, prema saznanjima 021, dvadesetosmogodišnji Novosađanin uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u Bačkoj Palanci u utorak, u kojoj je ranjen jedan muškarac.

Sumnja se da je on automobilom sustigao dvadesetjednogodišnjeg meštanina na motociklu koji je, usled kočenja, pao na kolovoz, te da je, zatim, izašao iz vozila i pucao mladiću u nogu.

Osumnjičeni, koji inače ima boravište u Bačkoj Palanci, pobegao je u Novi Sad, ali je, ubrzo, pronađen i uhapšen. Kod njega je pronađeno i oružje.

Autor: BAP vesti, 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.