Dečaci nasmrt pretukli deku kod Bačke Palanke: Šutirali ga i udarili kamenom

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 22:54

Dečaci nasmrt pretukli deku kod Bačke Palanke: Šutirali ga i udarili kamenom

Penzioner, T. Š. (75) iz Tovariševa, u opštini Bačka Palanka, preminuo je posle teških povreda koje su mu pre tri meseca naneli maloletnici od 10 i 13 godina.

Rođaci nesrećnog čoveka ističu da su ga maloletnici ubili, ali da porodica o tome još nije dobila nikakav izveštaj.

"Prebili su ga 14. aprila, na pravoslavni Veliki petak, a na Uskrs je pao u komu i prebačen je na Neurologiju u Novom Sadu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zadobio je teške povrede glave i pluća. Nismo gubili nadu da će se nekako, ipak, oporaviti, pa smo ga smestili u banju u Melencima. Tamo su mu se pojavile komplikacije na plućima, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu u Zrenjaninu, ali mu, nažalost, nije bilo spasa", kaže Dušan Jovanov, bivši direktor škole u Tovariševu za "Novosti".

Porodica Jovanov brinula je o nastradalom penzioneru, jer je on ujak Dušanove supruge, a bio je neoženjen i živeo je sa teško pokretnom starijom sestrom. Radni vek je proveo kao inženjer geologije.

"Pretučen je zato što je maloletnim nasilnicima rekao da nema novca, koji su tražili od njega. Sačekali su ga kad se vraćao iz prodavnice, a jedan od njih, kažu da je to bio mlađi, udario ga je kamenom u glavu. Kad je pao, šutirali su ga po glavi i grudima. Ležao je u lokvi krvi kad su stigli policija i lekari", ispričao je Jovanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.