Bačka Palanka: Uhapšen zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka Palanka: Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su O. V. (25), zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U njegovom stanu policija je pronašla 829 grama marihuane, 29 grama amfetamina i 32 tablete "ekstazija".

O. V. je zadržan u policiji do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksinčanin uhapšen zbog prodaje marihuane i MDMA tableta

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jan.2018

Kako su saopštili u PU Niš, policija je uhapsila M.N. starog 25 godina iz Aleksinca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je u džepu jakne osumnjičenog koji radi u jednom lokalnom kafiću, pronašla marihuanu i MDMA...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Lisice u Bačkoj Palanci: "Trava", amfetamin, "eks"

Izvor: Mondo, 29.Jan.2018

Policija u Bačkoj Palanci uhapsila je jednog meštanina u čijem stanu je pronađeno gotovo kilogram marihuane, 29 grama amfetamina i 32 tablete "ekstazija"...Foto: MUP Srbije Ilustracija..Danas je saopšteno da je uhapšen O.V. (25), zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.