BRUKA I SRAMOTA U BAČKOJ PALANCI: Tinejdžeri pokrali novac iz kutije za lečenje bolesne devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 23:45

BRUKA I SRAMOTA U BAČKOJ PALANCI: Tinejdžeri pokrali novac iz kutije za lečenje bolesne devojčice

Opljačkali pekaru

Bačkoj Palanci opljačkana je pekara i iz nje ukradena kutija za humanitarnu pomoć, namenjena za lečenje bolesne devojčice.

Pljačka dogodila se u sredu na četvrtak u Bačkoj Palanci.

- Reč je o pekari u kojoj je bila kutija namenjena za skupljanje pomoći jedna obolele devojčice. Čuo sam da su lopovi bežali i da im je novac ispadao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kutije. Nečuveno! Novac je preko potreban roditeljima obolele devojčice - rekao je jedan od meštana Bačke Palanke.

Pekara je opljačkana u trenutku kada u njoj nije bilo radnika.

- U vremenskom priodu od 21 do tri sata posle ponoći vlasnici pekare prijavili su krađu policiji, koja je brzom intervencijom pronašla lopove - objasnio je sagovornik.

Prema takođe nezvaničnim informacijama uhapšeni su mladići koji starosti 18 i 19 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRAMAN ČIN TINEJDŽERA Opljačkali pekaru i odneli novac prikupljen ZA LEČENJE BOLESNE DEVOJČICE

Izvor: Blic, 26.Maj.2022

U Bačkoj Palanci opljačkana je pekara i iz nje ukradena kutija za humanitarnu pomoć, namenjena za lečenje bolesne devojčice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.