U tunelu Igman stradali profesor, njegova supruga i ćerka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tunelu Igman stradali profesor, njegova supruga i ćerka

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u tunelu Igman na autoputu A1, nedaleko od Sarajeva, stradali su profesor matematike Srednje saobraćajne škole u Sarajevu Almir Brkić, njegova supruga i maloletna ćerka, dok je teške povrede zadobio maloletni sin.

Oni su stradali kada je automobil marke "ford" udario u zid na ulazu u tunel, bočno se odbio o unutrašnji zid i prevrnuo se, preneli su mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u BiH.

Saobraćaj na toj deonici autoputa Vlakovo - Lepenica bio je obustavljen nekoliko sati.

Uzroci nesreće se još ispituju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strašna nesreća kod Sarajeva, troje mrtvih

Izvor: Mondo, 07.Jun.2019

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na autoputu A1 u tunelu Igman nedaleko od Sarajeva poginule su tri osobe. Među njima i dete...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..U nesreći koja se dogodila jutros u 7.55 časova učestovao je jedan putnički automobil, a poginule su tri osobe, od čega...

Nastavak na Mondo...

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA AUTOPUTU: Poginuli roditelji i jedno dete, drugom detetu se bore za život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2019

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na autoputu, u tunelu "Igman" kod Sarajeva stradali su roditelji i jedno dete, dok je drugo dete teže povređeno...Kako javljaju lokalni mediji policija nikome ne dozvoljava prilaz tunelu, pa ni novinarskim ekipama...Kako se nezvanično saznaje u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Tri osobe poginule na autoputu, među njima i dete

Izvor: Večernje novosti, 07.Jun.2019

U nesreći koja se dogodila u 7.55 časova učestovao je jedan putnički automobil, a poginule su tri osobe, od čega dvoje odraslih i jedno dete U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak ujutro na autoputu A1 u tunelu Igman nedaleko od Sarajeva poginule su tri osobe.U nesreći...

Nastavak na Večernje novosti...

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD SARAJEVA Vozač udario u zid na ULASKU U TUNEL, roditelji i devojčica poginuli na licu mesta (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Jun.2019

Vozač automobila "ford" koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Sarajeva, a u kojoj su poginule tri osobe, udario je u zid na ulasku u tunel Igman.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.