DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA AUTOPUTU: Poginuli roditelji i jedno dete, drugom detetu se bore za život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA AUTOPUTU: Poginuli roditelji i jedno dete, drugom detetu se bore za život (FOTO)

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na autoputu, u tunelu "Igman" kod Sarajeva stradali su roditelji i jedno dete, dok je drugo dete teže povređeno.

Kako javljaju lokalni mediji policija nikome ne dozvoljava prilaz tunelu, pa ni novinarskim ekipama.

Kako se nezvanično saznaje u stravičnoj nesreći u automobilu "ford", koji se prevrnuo u tunelu nalazila se četvoročlana porodica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako saznajemo u stravičnoj nesreći u automobilu Ford, koji se prevrnuo u tunelu nalazila se četveročlana porodica #saobracajnanesreca #mupsbk #autoputa1 #hitnapomocks https://t.co/JbwKrxOrlQ

— Klix.ba (@klixba) June 7, 2019

Na mestu nesreće poginuli su roditelji i žensko dete, dok je muško dete teško povređeno i automobilom Hitne pomoći brzo je prevezeno na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Povređeno dete je teško stradalo i ima više povreda na telu, ali je živo prevezeno u bolnicu.

Saobraćaj na toj deonici autoputa (Vlakovo - Lepenica) je u potpunosti obustavljen, a na mestu nesreće su vatrogasci i policija.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na autoputu poginuli roditelji i kćerka, drugo dijete teže povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2019

SARAJEVO - U stavičnoj nesreći koja dogodila jutros u tunelu Igman na dionici autoputa kod Kiseljaka smrtno su stradlai tri osobe, dvije odrasle i jedno djete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.