U padu helikoptera na autoput u Zapadnoj Virdžiniji šest poginulih

Izvor: VOA, 23.Jun.2022, 16:31

U padu helikoptera na autoput u Zapadnoj Virdžiniji šest poginulih

Helikopter koji se koristio za turističke letove srušio se u sredu na autoput u državi Zapadna Virdžinija, pri čemu je poginulo šest osoba, javili su lokalni mediji - prenela je agencija Rojters. Helikopter, čija je baza na državnom aerodromu u okrugu Logan, srušio se na državni put 17 i bio je u plamenu kada su stigle spasilačke ekipe, javila je VSAZ-TV, pozivajući se na Reja Brajanta, šefa operacija Uprave za vanredne situacije Logana. Očekuje se da će Državni put 17 ostati zatvoren 24 sata tokom istrage na licu mesta od strane Nacionalnog odbora za bezbednost saobraćaja i Federalne uprave za avijaciju, rekao je Brajant stanici. Brajant je opisao helikopter kao Bell UH-1B iz doba Vijetnamskog rata, saopštio je VSAZ.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Šest osoba poginulo u padu helikoptera u Zapadnoj Virdžiniji

Izvor: Danas, 23.Jun.2022

Svih šest putnika poginulo je kada se helikopter koji je iz Vijetnama prevozio turiste iznad Zapadne Virdžinije srušio se i izgoreo, saopštile su vlasti.Federalna uprava za avijaciju saopštila je da se helikopter Bel UH-1B Huej (Bell UH-1B "Huey'') ;srušio u okrugu Logan juče oko 17 sati.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.