Izvor: Radio 021, 25.Jul.2021, 08:18

Težak udes kod Slavonskog Broda, troje mrtvih i desetine povređenih

Autobus makedonskih oznaka sleteo je jutros sa kolovoza na autoputu kod Slavonskog Broda, a u nesreći su tri osobe poginule, dok je nekoliko desetina povređeno.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deset poginulih kod Slavonskog Broda, među osmoro teže povređenih i dete

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2021

Deset osoba je poginulo, dok je nekoliko desetina povređeno, kada je autobus koji je saobraćao iz Frankfurta za Prištinu sleteo jutros sa autoputa kod Slavonskog Broda. Osam osoba je teže povređeno, tri su operisane. Kako je rekao hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš u autobusu je bilo 69 putnika,...

Nastavak na N1 televizija...

Težak udes kod Slavonskog Broda, deset mrtvih i desetine povređenih

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2021

Deset osoba je poginulo, a više desetina povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kada je autobus kosovskih oznaka sleteo jutros sa kolovoza na autoputu kod Slavonskog Broda.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.