Troje poginulo, desetine povredjeno u udesu kod Slavonskog Broda

Izvor: Beta, 25.Jul.2021, 08:33

Troje poginulo, desetine povredjeno u udesu kod Slavonskog Broda

Autobus makedonskih oznaka sleteo je jutros sa kolovoza na autoputu kod Slavonskog Broda, a u nesreći su tri osobe poginule, dok je nekoliko desetina povredjeno, saopštila je hrvatrska policija.Policija je oko 6.20 dobila dojavu da se na autoputu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj kolovoznoj traci dogodila saobraćajna nesreća, prenela je agencija Hina.U nesreći su tri osobe smrtno stradale dok je nekoliko desetina ljudi povredjeno, saopštila je policija koja na mestu udesa obavlja uvidjaj.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Hrvatskoj u udesu autobusa sa Kosova 10 mrtvih, više povređenih

Izvor: B92, 25.Jul.2021

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Slavonskog Broda, a u njoj je, prema najnovijim informacijama, poginulo 10 osoba...Uhapšen je vozač koji je rekao da je "na trenutak zaspao"...Nekoliko desetina povređeno...Navodi se da je oko 06.20 sati, policija primila dojavu da se na autoputu...

Nastavak na B92...

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U HRVATSKOJ Autobus kod Slavonskog Broda sleteo sa kolovoza, najmanje 10 poginulo

Izvor: Kurir, 25.Jul.2021

Autobus na autoputu A3 kod Slavonskog Broda jutros je sleteo sa puta i tom prilikom je poginulo najmanje deset osoba dok je više od 30 povređeno, saopštila je brodsko-posavska policija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.