Teška saobraćajna nesreća na autoputu, jedna žena poginula

Izvor: Press, 12.Jun.2013, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća na autoputu, jedna žena poginula

Do udesa je došlo oko 20 sati kada je audi A4, nemačkih registarskih oznaka, sleteo sa autoputa, probio zaštitnu ogradu i posle više prevrtanja zaustavio se u obližnoj njivi.

Policija pretpostavlja da je nastradala žena ispala iz automobila dok su dve osobe koje su teško povređene pronađene u automobilu.

Teško povređeni su smešteni na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Urgentnom odeljenju leskovačke bolnice i životno su ugroženi.

U vreme nesreće na tom delu puta je padala jaka kiša i kolovoz je bio klizav. Uviđaj na licu mesta obavila je niška policija i istražni sudija iz Leskovca.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na autoputu kod Leskovca poginuli turski državljani

Izvor: juGmedia, 12.Jun.2013

LESKOVAC – Tročlana porodica iz Turske doživela je večeras tešku tragediju na autoputu kod Leskovca u kojoj su roditelji izgubili živote, a lekari se bore za život njihove ćerke, stare 28 godina...Tragedija se dogodila na Koridoru 10 kod sela Kumarevo oko 19 sati, kada je automobil nemačkih...

Nastavak na juGmedia...

Teška saobraćajna nesreća na autoputu: Žena poginula, dvoje teško povređeno

Izvor: S media, 12.Jun.2013

Jedna žena je poginula, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na autoputu Niš - Leskovac kod sela Kumareva, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković...Do udesa je došlo oko 20 sati kada je "audi A4", nemačkih registarskih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.