Izvor: CrnaHronika.rs, 12.Jun.2013, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Leskovca

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Niš – Leskovac kod sela Kumareva, jedna žena je poginula, a dve osobe su teško povređene. U pitanju su turski državljani.
Nesreća se dogodila oko 20 sati kada je audi A4, nemačkih registarskih oznaka, sleteo sa autoputa, probio zaštitnu ogradu i posle više prevrtanja zaustavio se u obližnoj njivi.
Nastradala turska državljanka bila je suvozač. Policija pretpostavlja da je nastradala žena ispala iz automobila dok su dve osobe koje su teško povređene pronađene u automobilu.
Povređeni su prebačeni u Klinički centar u Nišu i njihovo stanje je izuzetno teško.
U vreme nesreće na tom delu puta je padala jaka kiša i kolovoz je bio klizav. Uzrok teške nesreće je najverovatnije neprilagođena brzina. Uviđaj na licu mesta obavila je niška policija i istražni sudija iz Leskovca.
Izvor: rts
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Žena poginula u teškoj nesreći kod Leskovca

Izvor: Mondo, 12.Jun.2013

Na autoputu Niš-Leskovac, kod sela Kumareva, jedna žena je poginula, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći...MONDO..Nesreća se dogodila sinoć kada je audi A4, nemačkih registarskih oznaka, sleteo sa autoputa, probio zaštitnu ogradu i posle više prevrtanja zaustavio se u obližnoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.