Izvor: Blic, 30.Nov.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVE NAS POBI, ČOVEČE" Detalji stravične nesreće kod Niša: "Neko je povikao: Jao, vidi kako vozi. U sledećem trenutku kao da je PAO AVION"

U stravičnoj sao­braćajnoj nesreći, koja se juče dogodila na autoputu Beo­grad - Niš, kod mesta Gornja Trnava, tri osobe su poginule, a osam je po­vređeno, kada je na kombi kragujevačkih tablica, koji je zbog kvara stajao u zaustavnoj traci, naleteo šleper kojim je upravljao G. B. (46) iz Kraljeva. Na licu mesta nastradali su Kragujevčani Srđan i Ljubiša Jovanović, kao i devetnaestogodišnji Ži­kica Veličković iz Rače Kragujevačke. Njegov otac Igor, kao i još sedmoro­rica kolega, teže su ili lakše povređeni, a leka­ri niškog Kliničkog centra u petak su se borili da spasu živote četvo­rice sa najte­žim ozleda­ma.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Užas kod Niša: Troje poginulih i osmoro povređenih u sudaru kamiona i kombija na auto-putu kod Donje Trnave

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Nov.2019

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu Beograd–Niš u reonu Donje Trnave, nedaleko od Draževca, poginule su tri osobe, a osam je povređeno...Udes se dogodio oko 11 sati, a na licu mesta su policijske i vatrogasne ekipe...Kamion kraljevačkih registarskih tablica udario je u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.