Izvor: Blic, 04.Sep.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠE ULIČNIH SILEDŽIJA, DEMOLIRANJE, NAPADI... Učestali huliganski obračuni znak da se VRAĆA VREME NAVIJAČKIH RATOVA

Divljački napad grupe huligana na autoputu "Miloš Veliki" jedan je od tri ovakva obračuna koji su se dogodili tokom prošle nedelje na ulicama u našoj zemlji, pre ili posle neke od utakmica Crvene zvezde ili Partizana. Da li su oni najava serije novih navijačkih ratova?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIVLJANJE NA AUTO-PUTU DOGOVARALI PREKO VAJBERA Uhapšenim Grobarima zbog sačekuše za navijače suparničke grupe preti PET GODINA ZATVORA

Izvor: Blic, 05.Sep.2019, 20:02

Osnovni sud u Obrenovcu odredio je pritvor osmorici huligana okrivljenih za nasilničko ponašanje koje se odigralo prošle nedelje na autoputu “Miloš Veliki”. U međuvremenu, uhapšena su još dvojica huligana od kojih je jedan organizator, dok se i dalje traga za petoricom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.