Izvor: Radio 021, 21.Avg.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik se izvinio Jezdiću i Bregoviću što su pretrpeli "linč" polupismenih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da najveći deo građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje autoputeva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna.

Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviču što su, kako je rekao, "pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jer su pohvalili otvaranje autoputa od Obrenovca do Preljine.

"To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga", rekao je Vučić za TV Prva.

Vučić je, komentarišući izjave da se u nedelju, na otvaranju autoputa od Obrenovca do Preljine, nazvanog "Miloš Veliki", ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je "jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on".

"Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo", rekao je Vučić i naveo da će izgradnja autoputeva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva meseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.

Autor: Beta, TV Prva

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vučić: Izvinjavam se Nenadu Jezdiću, Željku Joksimoviću, Nemanji Matiću i Goranu Bregoviću

Izvor: Blic, 21.Avg.2019

Predsednik Srbije Alekandar Vučić izvinio se Nenadu Jezdiću i Željku Joksimoviću, Nemanji Matiću i na Goranu Bregoviću zbog kritika koje su pretrpeli.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.