Nesreća kod Sremske Mitrovice, poginuo vozač

Izvor: Mondo, 12.Jul.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Sremske Mitrovice, poginuo vozač

Jedna osoba je stradala, a dve su zadobile teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Batrovci - Beograd, kod Sremske Mitrovice, saopštila je danas policija.

Foto: MONDO

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.40, a do nje je došlo kada je putnički automobil "audi" sustigao i udario teretno vozilo koje se kretalo istom saobraćajnom trakom.

 Na licu mesta je preminuo vozač "audija", a povređeni putnici su zbrinuti u sremskomitrovačkoj bolnici.

Uviđaj na licu mesta je izvršio nadležni tužilac, saopštila je policija.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS NA AUTO-PUTU: Preticao teretnjak, pa na mestu POGINUO!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2016

U saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice na auto-putu Batrovci–Beograd sinoć oko 21.40 život je izgubila jedna osoba, a dve osobe su zadobile strašne telesne povrede...Do udesa je došlo kada je vozilo marke "audi" sustiglo teretno vozilo u istoj saobraćajnoj traci, koje je bilo ispred njega...Uviđaj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.