Noć u BG: Dva udesa, povređeni mladić i devojka

Izvor: B92, 12.Jul.2016, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG: Dva udesa, povređeni mladić i devojka

Beograd -- Dve osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 23.04 časova u Surčinskoj ulici, kod broja 35, povređena je osoba ženskog pola (19), i prevezena u Urgentni centar.

Jedna osoba muškog pola (20) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 22.47 časova, na uglu Borske i Vareške ulice, i odvezena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu se sinoć u 21.05 časova dogodila još jedna saobraćajna nesreća na autoputu, između Dušanovačkog i Plavog mosta, u smeru ka Novom Beogradu, ali nije bilo povređenih.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 107 puta, od kojih 23 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali srčani i psihijatrijski bolesnici, kao i hipertoničari i osobe s rizikom od šloga.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 138 puta, od kojih 52 na javnom mestu, dodala je Macura.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Bor

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: 2 povređena u 2 saobraćajke, tegobe kod psihijatrijskih bolesnika

Izvor: Kurir, 12.Jul.2016

...U udesu, koji se dogodio u 2304 časova u Surčinskoj ulici, kod broja 35, povređena je osoba ženskog pola (19), i prevezena u Urgentni centar..Jedna osoba muškog pola (20) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 2247 časova, na uglu Borske i Vareške ulice, i odvezena na Institut za ortopedsko-hirurške...

Nastavak na Kurir...

BG: U dve saobraćajne nesreće dvoje povređeno

Izvor: B92, 13.Jul.2016, 07:25

Beograd -- Dve osobe su povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...U udesu, koji se dogodio u 22.16 na uglu Krfske ulice i 21. divizije, osoba muškog pola (54) zadobila je povrede glave, i prevezena je u Urgentni centar...Jedna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.