Naprsline na auto-putu kroz Grdeličku klisuru, popravka o trošku izvođača

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jul.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprsline na auto-putu kroz Grdeličku klisuru, popravka o trošku izvođača

Na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru došlo je do pojave manjih naprslina na površinskom sloju asfalta.

Na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 26,3km, između Caričine Doline i tunela Manajle došlo je do pojave manjih naprslina na površinskom sloju asfalta i to na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje, saopšteno je iz Koridora Srbije.

Radove na ovom delu deonice izvodio je "Integral Inženjering", >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je auto-put u garantnom periodu, objašnjava se u saopštenju Koridora Srbije i dodaje se da je reč o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka.

Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku, navode iz Koridora.

Stručni Nadzor i Investitor Koridori Srbije nastaviće da pomno prate pojavu nedostataka u toku garantnog perioda i izdavati hitne instrukcije Izvođačima za njihovo otklanjanje.

Naglašavamo da nije došlo do većih problema i da je autoput potpuno bezbedan za saobraćaj, poručuje se u saopštenju Koridora.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.