Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2021, 10:34

Najmanje 10 mrtvih u udesu autobusa kosovskih tablica kod Slavonskog Broda

SLAVONSKI BROD-PRIŠTINA

Deset osoba je poginulo, a više desetina povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kada je autobus kosovskih oznaka sleteo jutros sa kolovoza na autoputu kod Slavonskog Brodam javljaju frvatski mediji.

Policija je oko 6:20 časova dobila dojavu da se na autoputu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj kolovoznoj traci dogodila saobraćajna nesreća. “Situacija je vrlo teška i još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu”, rekao je Damir Brezić, portparol brodsko-posavske policije. Takođe, policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom, nego o kosovskom autobusu.

“Tokom obavljanja uviđaja, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetina prevezeno u bolnicu u Slavonskom Brodu”, objavila je policija u 9 sati. Prema za sada dostupnim informacijama, u bolnici je više od 30 osoba. Prve informacije govorile su da se radi o autobusu makedonskih oznaka.

 U toku je uviđaj.

Izvor: Index.hr

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autoput,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Slavonskog broda, vozač "malo zaspao" - 10 mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021

Deset osoba je poginulo, a 45 je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog broda, kada je autobus kosovskih registracija sleteo sa autoputa, javlja Indeks.hr.."Tokom obavljanja uviđaja, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registarskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VIDEO: Najmanje 10 mrtvih u udesu kod Slavonskog Broda, uhapšen vozač autobusa

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2021

Deset osoba poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu kod Slavonskog Broda.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.