Izvor: Blic, 20.Avg.2022, 17:32

NEMAC DIVLJAO AUTOPUTEM 250 NA SAT! Presretači ga zaustavili i isključili iz saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg državljanina Nemačke koji je, danas oko 14.15 časova, na autoputu Šid-Beograd kod Kuzmina, upravljao automobilom marke "mercedes" brzinom od 252,8 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 130 kilometara na čas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojka vozila "audi" 240 kilometara na sat, dozvoljeno 130

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2022, 13:13

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja 22-godišnju devojku, koja je danas oko 11.15 časova, na auto-putu Niš-Beograd kod Lapova, upravljala automobilom marke "audi" brzinom od 240,5 kilometara na čas, na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.