Kandidat za poslanika Kosova ubijen pred suprugom i prijateljima

Izvor: Press, 15.Jun.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidat za poslanika Kosova ubijen pred suprugom i prijateljima

Policija je navela da je Pista ubijen 45 minuta posle ponoći u dvorištu restorana “Haja Petrol” na autoputu, kod Orahovca, gde je taj kandidat za poslanika iz partije dosadašnjeg predsednika vlade Hašima Tačija slavio rođendan svoje supruge.
Pista je ubijen s leđa, sa četiri hica i udaljenosti od pet metara, precizirala je policija. Na njega je pucano dok je sa suprugom i poznanicima izlazio iz restorana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Kandidat DPK je ubijen u trenutku pojačanih tenzija na Kosovu između vodećih političkih snaga.
Tačijeva partija osvojila je najveći procenat glasova na izborima 8. juna, ali ne dovoljno da samostalno vlada u narednom periodu, a opozicione partije su predložile Ramuša Haradinaja kosovskoj predsednici kao mandatara za sastav nove vlade.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen kandidat Tačijeve partije

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2014

Kandidat za poslanika Demokratske partije Kosova (DPK) Elvis Pista ubijen je u noći između subote i nedelje oko jedan sat posle ponoći u Orahovcu, potvrdila je policija. On je ubijen u dvorištu jednog restorana na autoputu, gde je slavio rođendan svoje supruge.   Pista je ubijen s leđa, sa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.