Južni krak Koridora 10 hvata zalet

Izvor: S media, 04.Jan.2011, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južni krak Koridora 10 "hvata zalet"

Ministarstvo za infrastrukturu saopštilo je danas da je doneta odluka o opštem obaveštenju o nabavkama za radove i usluge na Koridoru 10 E-75, posle čega će uslediti objavljivanje javnog tendera.

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić rekao je da su u pitanju gradjevinski radovi na izgradnji deonice autoputa od Grabovnice do Levosoja.

U 2011. "radovi će prštati na sve strane"

Gradjevinski radovi biće izvodjeni na deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << južnog kraka Koridora 10 od Grabovnice do Grdelice u dužini od 5,6 kilometara, od Grdelice do Caričine Doline (12 km), od Caričine Doline do Vladičinog Hana (14,4 km), od Vladičinog Hana do Donjeg Neradovca (26,3 km), od Donjeg Neradovca do Srpske Kuće (8 km) i od Srpske Kuće do Levosoja (8 km).

Opšte obaveštenje o nabavkama biće objavljeno u "Službenom glasniku" Republike Srbije.

Tanjug

Nastavak na S media...






Povezane vesti

UŽIČKI "PUTEVI" GRADIĆE BOLNICU U ALŽIRU

Izvor: Kurir, 05.Jan.2011, 14:02

UŽICE - Užički "Putevi" završili su proteklu poslovnu godinu sa minimalnom dobiti, ali je veliki uspeh ovog preduzeća što je za prvo polugodište 2011. godine obezbedilo poslove vredne 8,5 milijardi dinara, izjavio je novinarima Milan Bojović, direktor firme...Kako je početak 2010. godine bio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.