DRAMA NA AUTOPUTU: U lančanom sudaru sedam automobila ima povređenih

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA AUTOPUTU: U lančanom sudaru sedam automobila ima povređenih

Teška noć u Beogradu.

Na autoputu Beograd - Zagreb, smer prema Zagrebu, nešto posle aerodroma, protekle noći dogodio se lančani sudar u kojem su dve osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da su intervenisale dve lekarske ekipe kako bi pomogle povređenima u sudaru, u kojem je učestvovalo sedam automobila.

U toj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod pumpe nedaleko od aerodroma, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jedan vozač star 40 godina je teško povređen i prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar, a 19-godišnji putnik je zadobio više ortopedskih povreda i prebačen je u KBC Zemun.

Izvor: blic.rs
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.