BUGARI NA UDARU RAZBOJNIKA: U policijskoj akciji Auto-put uhapšen muškarac, žrtve vrebao na benzinskoj pumpi

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 15:31

BUGARI NA UDARU RAZBOJNIKA: U policijskoj akciji "Auto-put" uhapšen muškarac, žrtve vrebao na benzinskoj pumpi

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudiji za ptrethodni postupak da odredi pritvor do 30 dana muškarcu koji se sumnjiči da je juče opljačkao državljane Bugarske i Belgije na benzinskoj pumpi.

- Po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Odeljenje za suzbijanje imovinskih delikata MUP-a Srbije, u okviru akcije "Autoput" donelo je rešenje o zadržavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičenog - saopšteno je iz tužilaštva.

Kako se navodi, muškarac se sumnjiči da je juče izvršio krivično delo teška krađa na štetu državljanina Republike Bugarske i Kraljevine Belgije.

- Kako se sumnja, on je na benzinskoj pumpi koja se nalazi na auto-putu E 75, pravac Beograd-Niš prišao parkiranom vozilu marke "Mercedes ML" stranih registarskih tablica i koristeći okolnost da su oštećeni spavali u automobilu, najpre izbušio prednju gumu na vozilu, a nakon toga razbio staklo na suvozačevim vratima i kroz razbijeno staklo izvršio krađu predmeta i novca nakon čega se udaljio sa lica mesta - saopšteno je iz tužilaštva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MALOLETNIK SILOVAO ROĐENU BABU! Horor kod Alibunara

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2022, 14:22

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 13.08.2022. godine podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanje...Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je dana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.