Izvor: Radio 021, 02.Sep.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil podleteo pod kamion kod Subotice, poginula trojica muškaraca, povređeno dete

Trojica muškaraca poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 6:15 časova dogodila na autoputu Novi Sad-Subotica, prema Horgošu kod Žednika, u opštini Subotica.

U istom udesu je povređeno dete, koje je prevezeno u bolnicu, gde se utvrđuje stepen njegovih povreda.

Poginuli su putnici automobila austrijskih regstarskih tablica koji je zbog velike brzine podleteo pod kamion, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dopisnik RTS-a.

Kako se prepostavlja, "audi" koji se kretao velikom brzinom "zakucao" se u teretni kamion. Vatrogasci su morali da prerežu vozilo kako bi došli do putnika.

Saobraćaj je usporen i vozila se kreću samo brzom trakom. U toku je uviđaj.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Audi

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Automobil podleteo pod kamion, trojica poginula kod Žednika

Izvor: RTS, 02.Sep.2019

Trojica muškaraca jutros su poginula u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Novi Sad - Subotica, prema Horgošu kod Žednika, u opštini Subotica. Poginuli su vozač "audija" - državljanin Austrije, suvozač - turski državljanin i putnik na zadnjem sedištu sa austrijskim pasošem. Povređeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.