iTrainer.hr prvi hrvatski Apple Authorized Training Provider

Izvor: ItRešenja.com, 13.Nov.2017, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iTrainer.hr prvi hrvatski Apple Authorized Training Provider

Glavni grad Hrvatske postao je bogatiji za iTrainer.hr – prvog hrvatskog Apple Authorized Training Provider-a. U svetu postoji 92 Apple Authorized Training Provider-a, a nešto manje od polovine (42) nalazi se na starom kontinentu. Ovim potezom Zagreb se našao na mapi među 28 evropska grada gde je moguće naučiti sve o Apple-ovim proizvodima i steći znanja i veštine za rad u SWFIT programskom jeziku, koji je osmišljen za >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << kreiranje iOS aplikacija.

iTrainer.hr Apple Authorized Training Provider nudi i mogućnost obuke za rad u profesionalnim programima za obradu zvuka, slike i video sadržaja, ali i obuke za vođenje i održavanje Apple-ovih rešenja u okviru kompanija. Svi polaznici koji završe obuke na kraju dobijaju certifikat za svaki od praćenih Apple treninga.

“iTrainer je ostvarenje višegodišnjih napora da podelimo našu zaljubljenost u Apple tehnologije putem dostupnog i kvalitetnog obrazovanja u okviru Apple ekosistema.” – rekao je to prilikom svečanog otvaranja, Vlatko Škarica direktor kompanije Mobilne komunikacije d.o.o., bivši Apple-ov izvršni menadžer za Baltik regiju, Adriatik regiju, Rumuniju i Bugarsku, ujedno i vlasnik uspešnog startupa Gooma, vodeće hrvatske aplikacije za obradu troškova službenih puteva i loko vožnje, osvajača Moj Zaba Start takmičenja u 2016. godini.

Tokom uvodnog izlaganja Vlatko Škarica je poseban akcenat stavio na treninge iz SWIFT programiranja koje mogu da pohađaju i osobe bez bilo kakvog programerskog predznanja, mladi, osobe bez trenutnog posla, ljudi koji žele da napreduju u karijeri i svi koji žele da steknu ozbiljna programerska znanja i veštine. Škarica je pojasnio kako živimo u vremenu ubrzanih tehnoloških promena u kom je digitalizacija i automatizacija poslova i poslovanja uz nezaobilazan engleski jezik sve više potražuju i znanje programskih jezika kao preduslov konkurentnosti i uspeha na tržištu rada. Uz gotovo sigurnu zaposlenost, znanje programiranja omogućava i daljinski pristup globalnim tržištima, a time i većoj zaradi, nezavisno od geolokacije, kao i puno veću fleksibilnost pri krojenju sopstvenog rasporeda i životnog stila.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

iTrainer.hr prvi hrvatski Apple Authorized Training Provider

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Nov.2017

Glavni grad Hrvatske postao je bogatiji za iTrainer.hr – prvog hrvatskog Apple Authorized Training Provider-a. U svetu postoji 92 Apple Authorized Training Provider-a, a nešto manje od polovine (42) nalazi se na starom kontinentu. Ovim potezom Zagreb se našao na mapi među 28 evropska grada gde je...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.