iPad 2

Izvor: ITsvet.com, 01.Mar.2011, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPad 2

Kompanija Apple se sprema da konačno i zvaničnim putem predstavi iPad 2 početkom narednog meseca u Yerba Buena Center for the Arts Theater u San Francisco-u čime će biti stavljena tačka na veliki broj glasina i neproverenih informacija koje su se u poslednje vreme pojavljivale vezano za nastupajući uređaj. Apple je poslao veliki broj pozivnica za ovaj događaj pozivajući sve goste da dođu i da vide čija će ovo biti godina. Ono što se sigurno može reći jeste činjenica da će iPad 2 sigurno odlikovati unapređeni ekran te da će imati i bolju grafiku, ali da li će 1080p video raditi samo u teoriji ili ne, ostaje da se vidi.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Konačno premijera ajpeda 2

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 01:55

Čekanju je kraj. U 18 sati po našem vremenu, a u 10 sati u Yerba Buena centru za umetnost u San Francisku danas počeće predstavljanje nove generacije tablet računara iz “Epla” ajped 2. Umeće Stiva Džobsa, direktora kompanije “Epl”, da svaki svoj proizvod plasira na jedinstveni način još...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.