iPad 128GB u prodaji po ceni od $799

Izvor: ITsvet.com, 07.Feb.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPad 128GB u prodaji po ceni od $799

Apple-ov 128GB iPad konačno se pojavio u prodaji. Identičan je iPad uređaju četvrte generacije koji je Apple predstavio prošle godine, osim činjenice da ga odlikuje duplo veći skladišni kapacitet. Naravno, sa duplo većim kapacitetom dolazi i viša cena. Apple-ov 128GB iPad može se kupiti po ceni od $799, kada je reč o WiFi modelu, a oni koji žele i mobilnu konekciju moraće da plate $929. Za isporuku WiFi modela potrebno je jednog do tri poslovna dana, dok je za isporuku druge verzije potrebno sačekati tri do pet dana. Novu varijantu popularnog iPad uređaja moguće je kupiti preko Apple Store servisa.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi Renault Clio grandtour – cene u Francuskoj

Izvor: AutoBlog, 08.Feb.2013, 10:34

Na Salonu automobila u Parizu u oktobru prošle godine Renault je predstavio karavan varijantu Clia četvrte generacije. Ohrabren odličnim prodajnim rezultatima na samom startu prodaje novog Clia, Renault je ovih dana objavio cene i nivoe opreme karavan verzije u Francuskoj.Novi Clio grandtour može...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.