Zastoj usvajanja MacOS X Liona

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastoj usvajanja MacOS X Liona

Usvajanje Mac OS X 10.7, poznatog kao Lion je trenutno usporeno, navodi se u statistici koju je objavila kompanija Chitika. Brzina usvajanja Liona je usporena, navodi ova kompanija citirajući podatke koji pokazuju da je Lion tek treći po popularnosti od svih Mac edicija sa udelom od 16%, iza OS X 10.6 Snow Leopard sa 56% i 10.5 Leopard edicije koju koristi 22% korisnika ovog operativnog sistema. Ova kompanija navodi da je brzina usvajanja Liona dramatično opala tokom septembra i oktobra i da je povećanje broja korisnika u ova dva meseca bilo na nivou četvrtine iz meseca avgusta. Apple međutim ne priznaje ovu statistiku i navodi da Lion prolazi veoma dobro.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Adobe Touch aplikacije za Androd

Izvor: ITsvet.com, 17.Nov.2011, 16:05

Kompanija Adobe je u toku jučerašnjeg dana objavila dostupnost Adobe Touch aplikacija u okvir Android Market-a. Adobe Touch aplikacije čine liniju šest intuitivnih aplikacija za ekrane osetljive na dodir inspirisane Adobe Creative Suite softverom koje donose kreativnost na profesionalnom nivou milionima...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.