Voznijak zabrinut zbog Apple Watcha

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznijak zabrinut zbog Apple Watcha

Ko-osnivač Applea, Stiv Voznijak je izjavio da je zabrinut zbog pravca kojim se Apple Watch kreće u kompaniji.

Čovek koji je stvorio revolucionarni Apple I kućni računar i predvodio proces dizajniranja Applea II, izneo je svoje mišljenje o pametnom satu ove kompanije na Redditu.

Na pitanje koje se ticalo procene rada Tima Kuka u Apple kompaniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Voznijak je rekao da se pomalo brine zbog pametnih satova. On je naglasio da voli Apple Watch i nosi ga, ali je istakao da je jedina razlika svih modela (čije se cene kreću od 500 do 1,199 dolara) u narukvici.

“Dvadeset satova sa cenom od 500 do 1,199 dolara i jedina razlika je u narukvici? To jednostavno nije prvobitna Apple kompanija ili ona koja je promenila svet”, rekao je Voznijak.

Međutim, uprkos zabrinutosti zbog Apple satova, Voznijak veoma podržava Kukovo „veoma snažno“ vođstvo, naglasivši da je on nastavio jaku tradiciju stvaranja novih proizvoda koju je Stiv Džobs započeo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.