Vindous 8 ostaje bez Ajtjuns servisa

Izvor: Blic, 14.Maj.2013, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vindous 8 ostaje bez Ajtjuns servisa

Kompanija Epl najavila je da neće dozvoliti programu Vinous 8 pristup svim svojim aplikacijama u skorom periodu.

Finansijski direktor Majkrosofta Tami Reler, naglasio je da će do novogodišnjih praznika Majkrosoft obezbediti podršku za većinu aplikacija dostupnih u Epl Ep Storu u okviru njihove prodavnice aplikacija.

On navodi da već sada Majkrosoft ima više od 60.000 dostupnih aplikacija u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihove prodavnice, te da su njihovi korisnici preuzeli više od 250 miliona puta.

Jedna od aplikacija koja neće biti dostupna za korisnike Vindous 8 operativnog sistema, je i Ajtjunes program za IOS uređaje.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je Blue besplatan

Izvor: ITsvet.com, 14.Maj.2013

U narednom periodu se očekuje da kompanija Microsoft saopšti korisnicima Windows 8 operativnog sistema da li će morati da plate za unapređenje koje nosi oznaku „Blue“ i koja će cena te usluge biti. Analitičari smatraju da se Microsoft ovoga puta neće odlučiti za naplatu unapređenja ali i...

Nastavak na ITsvet.com...

BlackBerry Messenger stiže na iPhone i Android kao konkurencija WhatsApp-u

Izvor: Blic, 15.Maj.2013, 01:00

Kompanija BlackBerry dovodi svoj BlackBerry Messenger (BBM) servis na Android i iOS uređaje...Aplikacija će biti dostupna ovog leta i podržavaće 6.0 ili starije verzije na iOS-u, kao i 4.0 na Androidu, prenosi sajt Netokracija...Iako se BBM smatra jednim od premium servisa koje je BlackBerry u prošlosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.