Update za Apple TV

Izvor: ITsvet.com, 14.Jul.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Update za Apple TV

Od njegovog predstavljanja 2007 godine Apple TV nije uspeo da se odmakne od odrednice hobi uređaja i nije shvatan naročito ozbiljno, Do sada je načinjeno nekoliko manjih unapređenja vezanih za korisnički interfejs ili softver ali Apple nije uspeo da načini Apple TV uspešnim set top box rešenjem. Izvori bliski ovoj kompaniji sugerišu da je došlo vreme da se nešto promeni i na ovom polju obzirom da je kompanija angažovala veći broj svojih programera koji rade na update-u za Apple STV softver sa ciljem da se ovaj proizvod izdigne iznad nivoa na kojem je sada i bude u nivou sa drugim Apple proizvodima. Nema nikakve sumnje da će to i uspeti obzirom na stručnost Apple programera.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

"Lukoil" na pragu rekordne kupovine na Siciliji

Izvor: S media, 15.Jul.2010, 11:54

..Italijanska kompanija ERG najavila je da je spremna da 51 odsto svojih akcija u sicilijanskoj rafineriji proda ruskom "Lukoilu", kome pripada ostalih 49 odsto...Nije isključena ni mogućnost da će najveća ruska privatna naftna kompanija istovremeno otkupiti i lanac sicilijanskih benzinskih stanica,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.