UVEK POSEBNI: Epl sprema veoma poseban čitač otiska prsta za svoje nove modele

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UVEK POSEBNI: Epl sprema veoma poseban čitač otiska prsta za svoje nove modele

Ovo nismo očekivali...

Economic Daily News prenosi kako je Epl u pregovorima sa Qualcommom i drugim kompanijama u vezi sa senzorom za otisak prsta na Ajfonu. Međutim, ovaj put bi senzor mogao biti ispod ekrana telefona.

Glasine sugerišu da bi se to moglo dogoditi već naredne godine. Spekuliše se da bi otisak prsta na Ajfonu bio ultrazvučni senzor, što je do sada bilo dostupno samo na Samsungu S10. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Postoji mogućnost da će Epl u 2020. godini lansirati dva seta Ajfona, tako da će se kroz nekoliko narednih meseci znati više informacija o ovim senzorima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.