Tim Kuk naglašava da je Kina za Apple jedno od ključnih tržišta – karike se još uvek drže

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Mar.2024, 07:30

Tim Kuk naglašava da je Kina za Apple jedno od ključnih tržišta – karike se još uvek drže

Apple održava poslovne veze sa kineskim dobavljačima otprilike 30 godina, i iako je kompanija razvila alternative i u drugim regionima, prekid poslovnih veza sa Kinom koja je najozbiljniji i najpouzdaniji partner, bio bi ozbiljan izazov. Koliko je Kina, odnosno njen lanac snabdevanja važan i kritičan za Apple, zaključuje i sam Tim Kuk, izvršni direktor ove kompanije, naglasivši da će i u budućnosti sarađivati sa Kinom. To govori da se karike još uvek drže bez obzira na napore vlade SAD da kroz trgovinske sankcije oteža poslovnu saradnju.
U intervjuu za ChinaDaily, Kuk je osim toga što je istakao važnost Kine za Apple, dodao i važnost kontinuiranog unapređenja...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.