Svet je poludeo za ovim satom!

Izvor: Mondo, 13.Apr.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svet je poludeo za ovim satom!

Samo u SAD tokom prvog dana prodaje Apple je prodao milion pametnih satova!

Sve što se potpiše Apple logom prodaje se kao alva - Apple Watch je dokaz za to!

Apple Watch premijerno je prikazan 9. septembra, da bi na tržište stigao početkom aprila, ali samo u odabranim zemljama. Naručivanje je počelo 10. aprila i Apple Watch može se naručiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nekoliko verzija, po različitim cenama.

Prvi testovi Apple Watcha nisu išli na ruku kompaniji, ali to nije omelo najvredniju kompaniju na svetu da prvog dana, prema sopstvenim procenama, samo u SAD proda čak milion komada tog pametnog uređaja! Tačnije, brojka je oko 960.000, ali i to je neverovatna cifra, s obzirom na to koliko se već pametnih satova prodaje na tržištu.

Apple Watch se od 10. aprila prodaje još u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Japanu, Kini i Hong Kongu, pa se veruje da je cifra blizu dva miliona prodatih komada, jer su korisnici ponovo čekali isprad prodavnica kako bi preuzeli i naručili Apple Watch, iako je Apple rekao da za tim nema potrebe.

Apple Watch nije dobilo svih milion kupaca u SAD, jer su predviđene količine rasprodate za samo šest sati, a ostali korisnici dobiće svoj sat u narednih nekoliko nedelja, piše GSMArena.

Čekamo vaše utiske ispod vesti ili na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple rasprodao Apple Watch

Izvor: Domino Magazin, 14.Apr.2015, 05:03

Ljudi su skroz odlepili za njim..Apple Watch je rasprodat. Naručivanje je počelo 10. aprila i već sada postoje liste čekanja...Tako je samo u Americi naručeno milion primeraka prvog vikenda prodaje...Procenjuje se da će u još u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Japanu,...

Nastavak na Domino Magazin...

Milion prednarudžbina za Apple Watch

Izvor: ITsvet.com, 14.Apr.2015

Apple navodi da su zadovoljni prednaručivanjem njihovog Apple Watch pametnog sata. Mogućnost prednaručivanja dostupna je od 10. aprila, a proizvođač navodi da je najjeftinija varijanta ovog pametnog sata za koju treba izdvojiti $350 veoma brzo rasprodata, te da će se suočiti sa očiglednom nestašicom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.