Stigao je novi trejler za Rayman Mini, Apple Arcade igru

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao je novi trejler za Rayman Mini, Apple Arcade igru

Dosta dugo je prošlo od izlaska prethodne igre u odličnom Rayman serijalu, te je Ubisoft rešio da prekine pauzu i igračima donese nešto novo.

Najnoviji naslov sa Raymanom i drugarima nosi naziv Rayman Mini i u pitanju je iOS ekskluziva, što znači da će igra biti dostupna putem Apple Arcade pretplatničkog servisa koji se može koristiti samo na proizvodima ove “jabučaste” kompanije, piše play.co.rs.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Trejler izgleda prelepo i naglašava da nas očekuje dosta jurnjave sa stilom prethodnih platformera. Ubisoft je najavio i da će Rayman Mini imati preko 50 nivoa sa gomilom drugog sadržaja.

Jako nam se dopada Rayman Mini i nadamo se da će eventualno postati dostupan i za ostale uređaje i platforme.

Apple Arcade počinje sa radom od 19. septembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.