Izvor: ItRešenja.com, 05.Sep.2023, 23:35

Sredinom naredne godine očekuju nas novi iPad Pro tableti sa OLED ekranima

Apple planira da lansira nove 11-inčne i 13-inčne iPad Pro modele iPad-a sa OLED ekranima sredinom i krajem 2024. godine, navodi se u današnjem izveštaju DigiTimesa, koji se poziva na izvore iz lanca snabdevanja. Izveštaj ukazuje da su neki Apple dobavljači već počeli da proširuju svoje kapacitete proizvodnje ekrana osetljivih na dodir kako bi se […] The post Sredinom naredne godine očekuju nas novi iPad Pro tableti sa OLED ekranima appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Apple planira da razvije povoljniju MacBook seriju računara

Izvor: ItRešenja.com, 06.Sep.2023, 00:08

Navodi nekih izvora bliskih kompaniji iz Kupertina navode kako Apple planira da razvije povoljniju MacBook seriju računara kako bi se takmičio sa Chromebook modelima u obrazovnom sektoru. Isti bi mogli biti lansirani već u drugoj polovini 2024. godine, navodi se u novim izveštajima poreklom sa Tajvana....

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.