Solo projekat jedne trećine benda Triko; Preslušajte Palms voice

Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solo projekat jedne trećine benda Triko; Preslušajte Palms voice

Za Dan mladosti Palm Voice (Boris Milanović – gitarista i vokal grupe TRIKO) objavljuje debitantski album u izdanju Pop Depresije i Kišobrana. Album je dostupan na svim digitalnim platformama (deezer, Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play…)

Boris je tokom poslednjih godina svoje elektronske radove objavljivao i pod imenom Optimus Prime, a ove godine definitivno je uobličio muzičke skice koje su nastale >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << još 2007. godine u 14 pesama koje vam predstavljamo. Palm Voice svoju mešavinu pop muzike i elektronike, eklektike i euforije, terapije i kreativnog transa opisuje i  kao “saundtrek za spaljivanje svih mostova i potpunu izolaciju”.

Boris je kompletan autor svih pesama uz par direktnih citata poznatih i manje poznatih numera iz “zlatnog doba” MTV-a. Boris je radio i miks i produkciju, a mastering je delo Jamesa Plotkina (poznatog po radu na ključnim albumima umetnika kao što su Tim Hecker, Oneohtrix Point Never, Emeralds…)

Neko će u Palms Voice pesmama čuti ehoe onoga što rade John Maus, Ariel Pink, Chvrches, Chromatics, Crystal Castles, Daft Punk, Depeche Mode, Future Islands… a neko će čuti nešto sasvim drugačije i radujemo se tim drugačijim slušanjima i utiscima!

“Nadam se da će ovaj album biti tek prva faza u realizaciji ideja nastalih u kreativno najuzbudljivijem i najplodnijem periodu mog dosadašnjeg bavljenja muzikom. Ostalo je još puno neizraženih frustracija i otkrovenja,” kaže Boris povodom premijere PALMS VOICE.

Album preslušajte sa našeg sajta.

Palms Voice by PALMS VOICE



Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.