Skupoceni sat mu opekao ruku

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupoceni sat mu opekao ruku

Jorgen Mourtizen iz Danske bio je oduševljen svojim novim ručnim satom Epl sve dok mu nije izgoreo ruku.

Jorgen tvrdi da mu je sat izgoreo ruku i da će mu zbog ovog incidenta ostati trajni ožiljci. Kako je ispričao, sat je nosio na sastanku i u jednom trenutku osetio je jak bol u ruci.

"Pored jakog bola, osetio sam miris zapaljenog mesa. Kaiš je bio toliko vruć da sam i prste izgoreo pokušavajući da skinem sat", kazao je Mourtizen. Kako tvrdi, u njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << blizini nije bilo ništa što je moglo da izazove zagrevanje sata.

Jorgen je veliki ljubitelj Eplovih proizvoda, pa je slučaj prijavio tehničkoj podršci ove kompanije, ali još nije dobio njihov odgovor: "Bio sam presrećan zbog sata i generalno sam zadovoljan Eplovim proizvodima. Siguran sam da je ovo jedini slučaj i da je u pitanju neka greška, ali sam razočaran da toliko dugo čekam na odgovor".

Ovo nije prvi put da su korisnici Eplovog sata prijavili da se uređaj pregreva. U septembru je jedna žena prijavila da je dobila osip na ruci kao posledicu pregrevanja Eplovog sata.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.