Problemi za SimCity na Apple kompjuterima

Izvor: B92, 31.Avg.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za SimCity na Apple kompjuterima

Vlasnici Apple kompjutera u poslednjih nekoliko dana su prijavili ozbiljne probleme sa verzijom igre SimCity, koja neće pravilno da radi ni na starijim ni na novim verzijama Apple Mac računara.

Kompanija Maxis, koja je tvorac igre SimCity je rekla da je primetila "manji broj" nepravilnosti koji su prijavili neki igrači i prionula na ispravljanje propusta koji će im omogućiti da igra na njihovim Apple računarima radi pravilno, a ovaj događaj dosta podseća na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problem sa PC verzijom igre koja je objavljena pre nekoliko meseci.

Međutim, trenutno je internet stranica SimCity za podršku igračima i prijavu nepravilnosti preplavljena porukama igrača koji poseduju neki od Apple Mac računara i njihovim raznim problemima koji ih ometaju u igranju ove igre.

Najveći broj zamerki igrača odnosi se na to da uopšte ne mogu da instaliraju igru, dok su drugi prijavljaivali da im odmah nakon učitavanja igra zablokira ili ne može da se igra preko celog ekrana.

"Svesni da smo da neki od korisnika Apple Mac kompjutera imaju izvesne manje probleme sa našom igrom" saopšteno je na zvaničnom Tviter nalogu kompanije Maxis u kome se nalaze saveti za prevazilaženje teškoća i "zakrpe" za propuste u programu igre.

Iz kompanije su takođe saopštil da su odmah uočil neke od problema sa kojima se igrači susreću i da svakodnevno unapređuju softver koji bi trebalo da pomogne u eliminisanju propusta.

Početkom marta ove godine kompanija se našla u centru nezadovoljstva korisnika, kada je objavljena PC verzija igre SimCity koja je takođe imala ozbiljne propuste, zbog kojih nije bilo moguće njeno pravilno funkcionisanje.

Mnogi od tih problema poticali su zbog toga što su igrači morali da budu pšrisutni na mreži kako bi uopšte moglil da igraju SimCity, a zbog ogromnog broja primedbi internet prodavnica Amazon je za izvesno vreme obustavila prodaju ove igre.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Problemi za SimCity na Apple kompjuterima

Izvor: B92, 31.Avg.2013

Vlasnici Apple kompjutera u poslednjih nekoliko dana su prijavili ozbiljne probleme sa verzijom igre SimCity, koja neće pravilno da radi ni na starijim ni na novim verzijama Apple Mac računara...Kompanija Maxis, koja je tvorac igre SimCity je rekla da je primetila "manji broj" nepravilnosti koji su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.