Preslušajte novi Lily Allen album

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslušajte novi Lily Allen album

Engleska pop muzičarka Lilly Allen se vraća na muzičku scenu albumom “No Shame“, koji je sada dostupan preko aplikacije Apple Music.

Četvrti studijski album dolazi četiri godine nakon albuma “Sheezus”.

Na ovom album koji broji četrnaest pesama su pored Allen radili i Ezra Koenig, Mark Ronson, Fryars, kao i muzičar Giggs.

Allen je već objavila singlove “Trigger Bang”, “Higher”, “Lost My Mind” i “Three”, a na albumu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se nalazi i obrada pesme “What You Waiting For?”, kojuu originalu peva Ray Parker Jr.

“Haos je. Glavna tema kada sam počela da pišem je bila propast mog braka. Mnogo je faktora u koji su doprineli tom haosu, mediji su jedan od njih”, rekla je pevačica u intervjuu za Rolling Stone, govoreći o pesmi “Come On Then”.

“Govorim o stvarima zbog kojih ljudi misle da treba da se stide… Kao žena i kao mlada majka, osećala sam se krivom što sam uspešna”, dodala je Allen o samom nazivu albuma.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.